Сторінки

понеділок, 19 грудня 2016 р.

Збірник завдань для держаної підсумкової атестації з біології 9 клас

Збірник завдань для держаної підсумкової атестації з біології 9 клас

Збірник містить 12 варіантів атестаційних робіт. Загалом кожен варіант містить 25 тестових завдань, з них 4 завдання з біології рослин, грибів і бактерій та 4 завдання з біології тварин. Решта завдань — з біології людини. У кожному варіанті для учнів загальноосвітніх навчальних закладів передбачено 25 тестових завдань (перша-третя частини) і 2 завдання з відкритою відповіддю (четверта частина). Для учнів загальноосвітніх навчальних закладів (класів, груп) з поглибленим вивченням біології передбачено 25 тестових завдань (перша-третя частини), одне завдання з короткою відповіддю на класифікацію біологічних об’єктів (п’ята частина) і три завдання з відкритою відповіддю (четверта і шоста частини).
Збірник призначено для підготовки до проведення письмової підсумкової атестації з біології за курс основної школи в загальноосвітніх навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах і загальноосвітніх закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням біології.
 Автори:
Василюк Діана Петрівна, вчитель біології КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Луцької міської ради Волинської області», вчитель вищої категорії.

Ягенська Галина Василівна, вчитель біології КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 21 імені Михайла Кравчука» Луцької міської ради Волинської області», вчитель-методист, заслужений вчитель України.

Немає коментарів:

Дописати коментар